Vi har alle hørt om, at visse ting løber i familien. Det har tidligeret været noget, man har set blandt fodboldspillere, men man kan med fordel håbe, at han ikke har arvet alt fra sin onkel. 

LÆS OGSÅ: Messis værdi i frit fald: Hvad er han værd?

Den tidligere Chelsea-forsvarer Winston Bogarde fik nemlig kun et par kampe for Chelsea i de fire år, han var i klubben. Han nægtede dog samtidig at forlade klubben, hvilket var på grund af, at Chelsea havde udstyret ham med en kontrakt, der så ham blive betalt over 9 million euro i de fire år. 

Han har dog også spillet for FC Barcelona og AC Milan, og det er netop disse to klubber, som angiveligt skulle have øjnene på hans nevø, Melayro Bogarde. 

Han er nemlig en eftertragtet forsvarsspiller, som er begyndt at vise sig frem på Hoffenheims førstehold. Det kommer derfor ikke som nogen overraskelse, at Kicker nu skriver, at Milan og Barcelona fortsat er interesseret.

Han er en forsvarsspiller, der er meget rolig på bolden og som også kan lide at spille sig ud af problemerne. Det er noget man kender til i Barcelona, hvorfor han umiddelbart ville passe godt ind. 

Melayros kontrakt løber ud ved sæsonens ende, så man vil dermed også kunne hente ham på en fri transfer.

Det vides endnu ikke, hvor stor interesseren er fra de to klubber. Det vides heller ikke, om Melayro har truffet en beslutning om, hvorvidt han ønsker at satse på en større klub, eller om han vil blive i Hoffenheim og Bundesligaen.

LÆS OGSÅ: Serie A-klubber melder interesse i Barca-transfermål

FC Barcelona skulle dog også stort set have sikret sig Eric García, hvorfor interessen kan ende med at falme.