Det har ikke været stort med spilletid i FC Barcelona for Martin Braithwaite. I lørdagens El Clasico mellem FC Barcelona og Real Madrid blev det kun til de sidste tre minutter af den ordinære spilletid.

LÆS OGSÅ: Barca melder Coutinho skadet efter El Clasico

Mere spilletid kan dog være på vej, selvom der er stor konkurrence om de offensive pladser i startopstillingen.

Efter lørdagens opgør har Ronald Koeman nemlig fået en spiller færre at vælge fra, hvilket medfører, at Braithwaites vej til startopstillingen er blevet en smule kortere.

Efter kampen mod Real Madrid er Coutinho blevet tjekket, og det viser sig, at han har fået en skade i venstre baglår. Det har Barcelona meldt ud på deres officielle hjemmeside.

Det vides endnu ikke, hvor lang tid den brasilianske stjerne er ude, men det menes, at han ikke vil være i stand til at melde klar til kamp i det kommende opgør mod Juventus.

Coutinho har fået spilletid i seks kampe i løbet af denne sæson, hvoraf han har fået lov til at starte inde i fem af dem.

LÆS OGSÅ: Barca-stjerne har fortrudt skifte til Barcelona

Barcelona er i øjeblikket at finde på 12. pladsen i La Liga, efter nederlaget til Real Madrid lørdag. De har ganske vist spillet to kampe færre end flere af de øvrige hold.