Ifølge en artikel, der er udgivet i Frankrigs førende sportsmedie L’Équipe, går Antoine Griezmann for tiden gennem den værste periode i sin karriere, og fortryder at have tilsluttet sig Barcelona.

LÆS OGSÅ: Barca melder Coutinho skadet efter El Clasico

Franskmanden var angiveligt på vej til Barcelona allerede i sommeren 2018, men efter at have vundet Europa League-trofæet med Atletico Madrid og dernæst VM med Frankrig få måneder efter, besluttede han at blive i Atletico.

Men et år senere blev skiftet dog en realitet, hvor Barcelona-bestyrelsen hentede Griezmann til klubben, på trods af at han udviste manglende respekt over for klubben et år tidligere, ved at lave en video om, hvorfor han besluttede at blive i Atletico Madrid.

Indkøbet af franske Antoine Griezmann kostede Barcelona intet mindre end 120 millioner euro. Ikke nok med det, så blev Griezmann også den næsthøjest betalt spiller i hele klubben.

Sløv første sæson

I sin første sæson i Barcelona formåede Griezmann at lave ni mål og fire oplæg. Det er det laveste niveau i hans professionelle karriere siden 2011/12, hvor han leverede syv mål og fire oplæg for Real Sociedad som 20-årig. For det meste lignede det en direkte konsekvens af, at Ernesto Valverde spillede ham som kantspiller.

Siden da har Griezmann dog haft adskillelige chancer for at vise, at han kan spille i sin foretrukne position som offensiv midtbanespiller og angriber. Hver gang har det dog ikke være imponerende. Opgøret mod Getafe er et godt eksempel, hvor den 29-årige brændte en 1v1-chance mod David Soria.

Som det ser ud, er chancerne for, at Griezman får spilletid meget minimale. Det er også blevet understreget af Ronald Koemans opstillinger i de to foregående kamep, hvor franskmanden har fået i alt otte minutters spilletid.

Han er dog kun 29 år gammel, og er i sin bedste alder, hvorfor han sandsynligvis ikke vil have problemer med at finde en ny klub. Det kunne fx være Paris Saint-Germain, Manchester Unitede eller Chelsea, der alle har et system, der bruger en spiller som Griezmann.

LÆS OGSÅ: Forsvarstalent afviser Manchester City til fordel for Barca

Hvis Barcelona skulle have et ønske om at sælge Griezmann, bør det ikke være vanskeligt for dem.