Ronald Koeman tabte sin første El Clasico som Barcelona-cheftræner. Real Madrid løb i dag afsted med en 3-1-sejr. Den hollandske træner kunne derfor ikke holde sejrsstimen kørende i La Liga.

LÆS OGSÅ: La Liga-chef: “Messis omdømme vil blive skadet”

Den hollandske cheftræner mener dog, at VAR har en del af skylden for dagens nederlag.

“Jeg forstår ikke dommerens beslutning i forhold til straffesparket. VAR har aldrig været i vores favør. Alle beslutningerne er imod os. Messi fortjente et straffespark mod Sevilla, røde kort blev ikke uddelt mod Getafe, tingene i dag også… Beslutningerne er altid imod os,” sagde han efter kampen.

“Der var et skub fra Ramos til Lenglet. Der var ikke straffe. Ja, der var blev hevet fra Lenglet, men ikke nok til at få Ramos til at falde.”

Koeman virker særligt frustreret over dagens VAR-beslutninger:

“Hvis nogen hiver i din trøje forfra, skal du falde fremad og ikke baglæns. Forhåbentlig kan nogen en dag forklare mig, hvordan VAR fungerer i Spanien,” fortsatte han.

“Vi fortjente ikke at tabe den kamp i dag.”

Den hollandske træner tilføjede også, at de ikke har nogen grund til bekymring, til trods for, at det er deres andet nederlag i denne sæson.

“Vi har tabt to kampe, men vi har ikke grund til at være bekymret. Vi arbejder hårdt og det er stadig tidligt,” tilføjede han.

LÆS OGSÅ: Medie: Christian Eriksen på vej til Barcelona?

Øjnene er dog allerede rettet mod Koemans beslutninger, da mange fans mener, at nederlaget skyldes hans sene udskiftninger.