Ifølge La Liga-præsident Javier Tebas vil Lionel Messis omdømme blive “meget skadet”, hvis han beslutter sig for at forlade Barcelona.

Den argentinske angriber forsøgte at presse klubben til at lade ham gå i sommers. Efter en skuffende 2019/20-sæson og interne problemer i klubben, mente han, at det var på tide at søge nye udfordringer.

LÆS OGSÅ: Medie: Christian Eriksen på vej til Barcelona?

Han var af den opfattelse, at en klausul i hans kontrakt tillod ham at søge andre græsgange, men det var Barcelona dog ikke helt enig i.

Til sidst blev han overtalt til at lægge hans planer på hylden, hvorfor den 33-årige i sidste ende besluttede at ære det sidste år af hans kontrakt i den spanske storklub.

Dog er der stor sandsynlighed for, at et skifte kommer på tale i 2021. Hans kontrakt udløber nemlig næste sommer, og derfor kan der være potentielle transfersamtaler allerede i januar.

Manchester City har udvist interesse

Manchester City er en af de klubber, der har vist interesse i at skrive kontrakt med den argentinske angrebsstjerne. City er også en af de eneste klubber i verden, der har råd til det.

Tebas er dog af den opfattelse, at han bør forlænge sin kontrakt og sin tid i Barcelona, så han kan undgå risikoen for at skade hans omdømme.

Til AFP sagde La Liga-chefen: “Vi har været heldige at kunne nyde ham i så mange år, men Messi skal overveje nøje, hvad hans næste træk er.”

LÆS OGSÅ: Barca-midt: Kun Barcelona kunne lokke mig

“Hvis Messi forlader Barcelona, vil det omdømme, som han har nu, og som han har arbejdet hårdt på at få, tage stor skade.”

“Det er sandt, at han finansielt set kan få et bedre tilbud andre steder fra, men omdømmet han har efter 20 år, synes jeg han skal holde fast ved.”