Ronald Koeman har givet en opdatering på Clement Lenglets skade. Han håber, at det ikke er en alt for seriøs skade, som den franske forsvarsspiller pådrog sig i 4-0-sejren mod Osasuna søndag.

LÆS OGSÅ: Arteta og Edu overbeviste Arsenal-spiller om at ignorere Barcelona

Han var nødt til at udgå halvvejs gennem anden halvleg, hvor han pådrog sig en ankelskade. I forvejen er Barcelona begrænsede i forsvaret, da både Gerard Pique, Samuel Umtiti og Ronald Araujo er ude med skader. Derfor var Koeman nødt til at erstatte Lenglet med Carles Alena.

Koeman fortæller, at han ikke er sikker på, at den 25-årige er klar til midtugens Champions League-kamp mod Ferencvaros, men han forventer dog ikke, at han vil være ude i lang tid.

“Jeg har snakket med lægerne og det ser ud til, at vi skal vente til i morgen på tests, men det ser ikke ud til at være så seriøst,” sagde han ifølge GOAL. “Jeg ved ikke med onsdagens kamp, men jeg ikke, at det er seriøst.”

LÆS OGSÅ: Barcelona angiveligt interesseret i Juventus-stjerne

Sandsynligvis kommer der flere opdateringer på Lenglets skadessituation i løbet af de kommende dage. De fleste Barcelona-fans håber sandsynligvis på, at Koeman har ret, da truppen i forvejen er meget begrænset i forsvaret, hvor de mangler et stort antal spillere som følge af skader.