Efter at have vundet Copa América med det argentinske landshold, er Lionel Messi taget på ferie. Det betyder, at han er taget på ferie, uden at have fået styr på sin kontrakt med FC Barcelona.

LÆS OGSÅ: Barcelona-spiller udtaget til Team of the Tournament ved EM

På trods af dette, er der dog ingen grund til bekymring, hvis man er FC Barcelona-fan. Sådan lyder det fra præsident Joan Laporta, der har understreget, at det hele ‘skrider planmæssigt frem’.

I forbindelse med et arrangement i går, udtalte Laporta sig nemlig om Messi-situationen. Her gjorde han det klart, at det forløber planmæssigt, men foruden dette talte han ikke meget om situationen. Derimod havde han mere travlt med at hædre Messi.

“Det skrider planmæssigt frem og i dag er vi alle meget glade på hans vegne. Alle Barca-fans, hele klubben og Catalonien. Hele fodboldverdenen er glade på Messis vegne, da han har vundet Copa América og det fortjener han. Det er stort at se denne spiller, den bedste nogensinde, glæde sig over denne titel,” sagde han.

Det var dog ikke blot Lionel Messi, der fik rosende ord med på vejen. Også Sergio Agüero blev rost af Barcelona-præsidenten efter deres triumf ved Copa América.

“Jeg glæder mig også på Sergio Agüeros vegne og på Leos families, for han er meget elsket, anerkendt og beundret,” rundede han af.

Dette vidner om, at Joan Laporta ikke var villig til at tale synderligt meget om, hvordan det skrider sammen med Messi. Det skyldes sandsynligvis, at der fortsat et problemer med at finde plads til Messis løn i budgetterne i den kommende sæson.

LÆS OGSÅ: Avis: Antoine Griezmann har valgt sin næste klub

Alligevel ser det dog ikke ud til, at præsidenten er bekymret for, hvad udfaldet af situationen bliver. Derimod virker det som om, at han fortsat er overbevist om, at Messi ender med at forlænge med Barcelona.