Efter sine fænomenale præstationer ved dette års EM, er der blevet plads til den unge FC Barcelona-spiller Pedri på turneringens hold. Den kun 18-årige spanske midtbanespiller er også blevet kåret som turneringens bedste unge spiller.

LÆS OGSÅ: Avis: Antoine Griezmann har valgt sin næste klub

Til trods for, at han bestemt ikke er den mest rutinerede, er han den eneste FC Barcelona-spiller, der er udtaget til turneringens hold. Holdets opstilling er 4-3-3, og byder på følgende spillere:

Den italienske målmand Gianluigi Donnaruma er i mål, mens forsvaret udgøres af Kyle Walker, Leonardo Bonnucci, Harry Maguire og Bruno Spinazzola

På midtbanen er der også fundet plads til en dansker, da Pierre-Emile Højbjerg her har fået en plads ved siden af Jorge Luis Filho (også kendt som Jorginho) og Pedri.

Angrebet og dermed de sidste tre ud af 11 spillere, udgøres af Federico Chiesa, Romelo Lukaku, og Raheem Sterling.

Italien, der endte med at vinde EM, er det mest repræsenterede hold med fem spillere. Det næstmest repræsenterede hold er England, der har fået udtaget tre spillere. Derudover har Spanien, Denmark og Belgien hver fået én spiller med.

Pedri spillede intet mindre end 629 ud af 690 mulige minutter. Hvis man vurderer ud fra statistikken, var den unge Pedri også en af de mest kreative spillere i turneringen.

LÆS OGSÅ: Braithwaite blandt EM’s bedste på dette punkt

Blandt andet kan han bryste sig af at være den spiller, der havde de flest skudgivende handlinger samt de mest målskabende handlinger. Derudover var han også den spiller, der løb den længste distance under EM.