Miralem Pjanic har skudt med skarpt efter den tidligere Juventus-træner Maurizio Sarri. Han fortæller, at den tidligere Juve-træner ikke stolede på hans spillere og stillede spørgsmålstegn ved deres professionalisme.

Sarri var ikke i Juventus i lang tid. Faktisk havde han kun cheftrænerstillingen i en enkelt sæson, selvom han vandt det niende Serie A-mesterskab i streg for Juventus. Han blev smidt på porten, efter at været blevet slået ud af Champions League af Lyon.

LÆS OGSÅ: Real Madrid-stjerne afslører: Kunne være endt i Barca

Sarri var dog ikke den eneste, der ikke blev i klubben. Det gjorde Pjanic heller ikke. Han skiftede derimod til Barcelona, hvor han muligvis kan få debut i sin første El Clasico lørdag.

“Hvad jeg stadig er ked af nu er, at Sarri ikke stolede på sine spillere, hvilket bekymrede mig,” fortalte han til Tuttosport.

“Det er en skam, når du evaluerer folk forkert; hver spiller i det omklædningsrum gav og vil altid give deres bedste for klubben og for holdet.”

“Det kan være, at du ikke kommer ud af det med en eller to spillere, men det vil ikke ændre på deres engagement, for alle spillere vil vinde. De er professionelle, der ønsker at forfølge deres mål.”

“Hvis træneren sætter spørgsmålstegn ved dette, opstår der en gnist, som præsident ikke taler om. Der er ingen, der tvivler på Sarris kvaliteter som træner, men der var et problem.”

“I sidste ende vandt vi endnu en Scudetto, som aldrig er noget, der skal tages for givet.”

Har spillet med både Messi og Ronaldo

I og med, at han skiftede fra Juventus til Barcelona, er Pjanic en af de få fodboldspillere, der har spillet sammen med både Cristiano Ronaldo og Lionel Messi.

“Utrolige,” siger han om parret. “I ordets rette forstand, for om et par år, når de er gået på pension, vil vi indse, hvilke mål de har opnået, hvilket niveau deres fodbold har været på, og hvilken slags uopnåelige mestre de er.”

I løbet af sommeren var Juventus også interesseret i et lave et træk på Pjanics landsholdskammerat, Edin Dzeko. Denne handel faldt dog fra hinanden, da de i stedet flyttede deres fokus til Alvaro Morata.

LÆS OGSÅ: Guardiola om stjerneangriber: Han skal vise, at han fortjener at blive

“Det ville have været en fornøjelse at se en bosnier i Juve efter mig,” sagde Pjanic.

“Jeg ved at de var meget tæt på. Jeg var i kontakt med ham. Jeg forklarede ham, hvordan Juventus var, og hvor klubben skulle hen. Jeg ved ikke nøjagtigt, hvad der skete, men det vedrører ikke mig.”