Det er ved at være lang tid siden, at Sergio Agüero har gjort, hvad han egentlig er kendt for i Premier League: at score mål.

Han har været ude i flere måneder med en skade, men er så småt ved at spille sig ind i Manchester City-truppen under Pep Guardiola igen.

LÆS OGSÅ: Nu er Manchester City-duo tilbage

I denne sæson har han samlet set fået omtrent en times spilletid mod henholdsvis Arsenal i Premier League og Porto i Champions League. Mere er det ikke blevet til for stjerneangriberen.

Det lykkedes dog for argentineren at få sendt en enkelt bold i mål i onsdagens opgør mod portugisiske Porto i Champions League. Dette opgør endte de med at vinde 3-1.

Pep Guardiola har gjort det klart, at han håber, at hans argentinske spidsangriber er ved at finde sit gamle målinstinkt frem fra gemmerne. Han gør det dog klart, at han skal vise, at han fortjener at blive i klubben.

“Sergio skal nu vise, at han fortjener at blive i klubben. Han skal spille godt, score mål og være kampafgørende,” siger den spanske træner.

Den 32-årige argentiner skal dog ikke være bekymret for, hvorvidt Manchester City står klar med en ny kontrakt til han, hvis blot han har succes med at finde sit gamle niveau igen. Det fortæller Pep Guardiola også.

LÆS OGSÅ: Guardiola håber at forpurre Barca-indkøb

“Hvis han finder sit niveau, så skal han ikke være i tvivl om, at vi vil forlænge med ham. Han er unik og er vigtig for os og fansene,” siger Pep Guardiola til Sky Sports.

Næste opgør, er opgøret mod West Ham i Premier League, som bliver spillet lørdag kl. 13.30. Her får Sergio Agüero formentlig chancen for at vise sit niveau – og at han fortjener en plads i klubben.