Bayern München og Julian Nagelsmann er gået i dialog med FC Barcelona om en potentielt lejeaftale for klubveteranen Sergi Roberto. Aftalen vil desuden indeholde en købsoption, bekræfter kilder overfor Goal og SPOX.

LÆS OGSÅ: Braithwaite-agent afviser: ‘Det hele er bullshit’

Bundesliga-klubben, der ifølge Goal også er i kontakt med Robertos agent via en mellemmand, er ivrig efter at hente ny højreback denne sommer.

Derfor har de valgt at rette blikket mod Barcelona, hvor det ikke blot er Sergi Roberto, der er af interesse. De har nemlig også et godt øje til både Emerson og Sergino Dest, men ingen af de to spillere virker dog til at være på vej væk.

Sergi Robertos kontrakt med FC Barcelona udløber næste sommer. Hvis de vil undgå, at han forlader klubben gratis, er de nødt til at sælge ham denne sommer. Bayern München og Barcelona har et godt forhold til hinanden, hvorfor en lejeaftale kan komme på tale.

Bayern München er på udkig efter en højreback i kølvandet på Benjamin Pavard og Bouna Sarrs undervældende 2020/21-sæson. De unge talenter Josip Stanisic og Chris Richards kan få spilletid, men anses endnu ikke for at være helt klar til førsteholdet.

Som mange andre klubber er Bayern også hårdt ramt af pandemien. Derfor ønsker de ikke at foretage flere køb denne sommer, da de allerede har hentet Dayot Upamecano fra RB Leipzig. Derfor vil de også helst leje Roberto med en købsoption.

LÆS OGSÅ: Barcelona vil sende Griezmann til Juventus i byttehandel

Det kan også vise sig at være en ideel løsning for Barcelona, der har brug for at ryddde ud i truppen, så de kan nedbringe deres samlede lønomkostninger.