På det seneste har især ét rygte om Martin Braithwaite været tilbagevendende. Der har nemlig været et rygte om, at han er på vej til Premier League.

LÆS OGSÅ: Atletico Madrid giver Barcelona ultimatum i Griezmann-byttehandel

Nu afviser Hasan Cetinkaya, der er agent for Braithwaite, dog det hele. Ikke nok med, at han skyder det hele ned, så kan han ikke lade være med at grine ad de mange artikler.

“Det hele er bullshit, alle de her historier er falske,” fortæller Hasan Cetinkaya til B.T.

Det seneste skud på stammen fra sportsavisen Sport er, at superagenten Jorge Mendes arbejder på at bringe danskeren til Wolverhampton. Nu slår Hasan Cetinkaya dog fast, at den profilerede agent ingen indflydelse har på Braithwaites fremtid.

“Hvorfor skulle Martin Braithwaite skifte til Wolverhampton, og hvorfor skulle en agent, der ingen spillere i Barcelona har, forsøge at få min spiller til Wolverhampton, selvom jeg godt ved, at Jorge Mendes har gode forbindelser til klubber som Wolverhampton? Det er spild af alles tid,” siger Hasan Cetinkaya.

Agenten fortæller derudover, at han er meget forundret over, hvorfor de mange historier er opstået efter Braithwaites succesfulde EM. Her spillede han nemlig stort set alle minutter af Danmarks kampe. Faktisk er det kun fem minutter, han ikke har været på banen.

LÆS OGSÅ: Forlængelse med Moriba er ‘langt væk’: Fortsætter med straffe ham

Hasan Cetinkaya fortæller, at han mener, at Braithwaite var en af de bedste spillere ved EM, og at han havde nogle utrolige statistikker. Slutteligt slår han fast, at Braithwaite fortsætter i Barcelona.