La Ligas nuværende tophold, Atletico Madrid, har hentet deres første forstærkning i dette transfervindue. De har nemlig fundet en afløser for Diego Costa.

LÆS OGSÅ: Medie: Manchester City-profil kan være på vej til Barca

Her er tale om franske Moussa Dembele, der bliver hentet til den spanske klub fra Lyon på en lejeaftale. Denne aftale løber resten af sæsonen, og er blevet bekræftet af begge de involverede klubber.

Atletico Madrid skal betale knap 10 millioner kroner for at leje den franske angriber i resten af denne sæson. Det skriver CLBold, som også skriver, at de kan gøre handle permanent for yderligere 250 millioner kroner

Den 24-årige Moussa Dembele skifter til spansk fodbold efter et skuffende efterår i fransk fodbold. Her blev det nemlig kun til et enkelt mål i 16 ligakampe. I de to forrige sæsoner scorede han minimum 20 mål for den franske klub.

Efter alt at dømme, er det planen, at det er ham, der skal afløse Diego Costa, som de sagde farvel til tidligere på måneden, da hans kontrakt blev ophævet. Derfor skal han kæmpe om spilletid med bl.a. Joao Felix, Luis Suarez og Alvaro Morata.

LÆS OGSÅ: God start: Pochettino sikrer karrierens første trofæ med PSG

I Lyon er der også blevet hentet en afløser, da de har hentet Islam Slimani fra Leicester City. Han er også blevet hentet på en lejeaftale, men hans aftale gælder dog frem til næste sommer.