Pochettino har fået en god start på sin karriere i PSG, da han onsdag aften kunne sikre sig det første trofæ som mange for den franske storklub.

De vandt nemlig over Marseille i den franske Super Cup, der i sidste sæson sluttede som nr. to i den franske Ligue 1. Som følge af denne placering, havde de sikret sig en plads i den franske Super Cup i denne sæson.

Det var en saml sejr for Pochettinos tropper, da 2-1 var, hvad det blev til, efter to mål scoret af henholdsvis Mauro Icardi og Neymar.

Det første mål blev scoret af den argentinske Icardi, der kom på tavle kort før pausen. Han lavede en forholdsvis nem afslutning, hvorefter der først blev scoret igen i de sidste minutter af kampen

Neymar var blevet skiftet ind i løbet af kampen, og det var ham, der i de sidste minutter af opgøret leverede den scoring, der sikrede dem sejren. Scoringen blev leveret på et straffespark, som Mauro Icardi havde fremtvunget.

Det blev dog også til lidt spænding i slutminutterne, hvor Marseille reducerede, da Dimiti Payet sendte en bold i nettet. Det var dog ikke noget, der ændrede på kampens udfald, hvorfor Mauricio Pochettino og Paris Saint-Germain.