Den tidligere Real Madrid-kaptajn forsøgte at sende en stikpille til Gerard Piqué. Denne formåede Barcelona-veteranen dog hurtigt at få vendt om og sendt den anden vej igen.

LÆS OGSÅ: Avis: Premier League-klub vil hente Barca-forsvarer

Det hele startede med et billede af sig selv, som Piqué delte på sin Instagram-profil. På billedet viser han sig selv, efter at have barberet sig, og har til billedet skrevet teksten ‘Younger’.

Iker Casillas forsøgte at lave en joke med Piqué, og skrev derfor ‘Mounger’ i en kommentar. Det var derfor et forsøg på et lille ordspil fra den tidligere Real Madrid-målmand, da ‘monger’ er spansk for idiot.

Dette fik Piqué til at sende en kommentar tilbage i retning af Iker Casillas, hvor han må siges at have lukket munden på ham. Den 34-årige Barca-forsvarer svarede nemlig med følgende:

‘Mounger? Det er, hvad Florentino kaldte dig i den lækkede lydoptagelse, er det ikke?’

Det er en joke, der tager sit udspring i en række lydoptagelser, der er blevet lækket af avisen El Confidencial. I disse lydoptagelser, der stammer tilbage fra 2006, kan man høre Real Madrid-præsident Florentino Perez udtale sig i knap så pæne vendinger om Iker Casillas og Raul.

Blandt andet bliver Casillas og Raul omtalt som klubbens to ‘største bedragere’ af præsidenten. Der er ingen af de to tidligere Real Madrid-spillere, der har reageret efter optagelserne er blevet lækket. Derfor vides det endnu ikke, hvad deres syn på sagen er.

LÆS OGSÅ: Atletico Madrid-fans reagerer på rygter om Griezmann-retur

Piqué og Casillas, der i mange år har spillet sammen på det spanske landshold, er naturligvis ikke ude efter at få hinanden ned med nakken. Der er intet ondt blod mellem de to. Derimod er der blot tale om venskabelige jokes fra begge sider.