Ved pressekonferencen efter gårsdagens El Clasico kunne Sergino Dest ikke skjule hans skuffelse. Det var hans første El Clasico med Barcelona – og det endte med en sejr til rivalerne fra Real Madrid.

LÆS OGSÅ: Trods rygter: Barca vil ikke sælge udskældt angriber

Det 19-årige amerikanske talent tog over for Sergi Roberto som højre back. Det medførte faktisk, at han skabte historie, da han var den første amerikaner til at spille i det ikoniske opgør mellem de to spanske rivaler.

Dest spillede ligeledes en ganske fornem kamp på Camp Nou, men da han udtalte sig efter kampen lagde han ikke skjul på, at han ikke var helt tilfreds.

“Det var en virkelig hård kamp. Vi havde chancer, og de havde changer,” sagde han.

“Det er ærgerligt, at vi tabte. De var måske bare lidt skarpere. De udnyttede deres chancer. Jeg er sur over, at vi tabte. Det er min første El Clasico og det er en speciel kamp at spille – selvfølgelig.”

“Men vi er nødt til at se fremad. Vi skal finde de næste par kampe nu. Vi har Juventus som næste modstander i Champions League. Den kamp skal vi finde.”

LÆS OGSÅ: Sergio Busquets: “Straffesparket gjorde udslaget”

Der bør ingen tvivl være om, at Dest er en af de få Barcelona-spillere, der leverede en god præstation i lørdagens kamp. Derfor bør hans præstation også have været tilstrækkelig til, at Koeman vælger at bruge ham i onsdagens kamp mod Juventus.