Barcelona-midtbanespilleren Sergio Busquets mener, at det var Sergio Ramos’ kontroversielle straffespark, der medførte, at Real Madrid vandt dagens El Clasico med resultatet 3-1.

Ramos blev idømt et straffespark, efter Barcelonas centerback hev ham i trøjen efter Clement Lenglet kort en time spillet. Efter et kig på VAR blev Ramos af dommer Juan Martinez Munuero tildelt straffesparket.

Real Madrid-forsvareren formåede at sende bolden i nettet, hvilket gav Zinedine Zidanes trup en 2-1-føring. I de sidste minutter sendte Luka Modric også bolden i mål, og sikrede dem sejren.

Busquets er dog frustreret over beslutningen mod Lenglet, og den spanske landholdsspiller sagde efter kampen, at det var dét, der gjorde udfaldet af kampen.

“Kampen var balanceret i første halvleg, og i anden halvleg var i komfortable og skabte farlige chancer,” sagde han i et interview med Marca efter kampen.

“Straffesparket vendte kampen til deres formål, og efter at have scoret det, var de meget komfortable og var i stand til at vinde kampen.”

“VAR hævder, at en beslutning skal være meget, meget klar, og at alle skal være enige, men i dag blev vi straffet.”

Nederlaget til deres ærkerival er Barcelonas andet La Liga-nederlag i denne sæson, efter at de også tabte mod Getafe i sidste weekend. Det betyder, at de nu er seks point bag Real Madrid, der har indtaget førstepladsen i La Liga.

Barcelonas næste opgør er Champions League-kampen mod Juventus i midten af næste uge.