Hvis man spørger Barcelona-veteranen Sergio Busquets, bliver det en anderledes El Clasico, når FC Barcelona og Real Madrid tørner sammen næste gang.

LÆS OGSÅ: Juventus er ikke i dialog med Pjanic: Prioriterer anden midtbanespiller

Årsagen til dette er, at Los Blancos må undvære en spiller, som de har haft glæde af i et årti. Sergio Ramos har nemlig bekræftet, at han forlader Real Madrid denne sommer, hvorfor han ikke vil være en del af næste El Clasico.

Ramos er endnu ikke blevet præsenteret i en ny klub, men det ventes dog, at han inden for kort tid vil skrive kontrakt med Paris Saint-Germain.

Inden han offentliggjorde, at han ikke ville skrive under på en forlængelse med den spanske klub, var der forhandlinger mellem ham og klubben i lang tid. De kunne dog ikke nå til enighed, og til sidst besluttede han at søge nye græsgange.

Derfor mener Sergio Busquets også, at det bliver et anderledes opgør, når de næste gang skal spille mod ærkerivalerne fra Real Madrid.

“Det ville være underligt at spille El Clasico uden Sergio Ramos, men de ting kan ske og er sket før,” sagde Busquets ifølge den spanske avis Sport.

“Det er fodbold, og jeg ønsker ham alt det bedste, uanset, hvor han ender henne. Jeg vil fortsætte med at nyde El Clasico med spillerne fra begge to klubber,” fortsatte han.

LÆS OGSÅ: Medie: Barcelona er åbne for salg af stjerne

Ifølge transfereksperten Fabrizio Romano forventes det, at Ramos snart indgår en aftale med PSG, som skulle løbe frem til 2023.