Den tidligere franske forsvarsspiller Bixente Lizarazu har sagt, at Antoine Griezmann er nødt til at forlade FC Barcelona, hvis han vil redde sin karriere.

LÆS OGSÅ: Xavi forventes at få en stor rolle i Barcelona

Griezmann nåede at score 133 mål i 257 kampe for Atletico Madrid. Det er dog en succes, som han ikke har formået at genskabe i Barcelona. Her han den 29-årige angriber kun scoret 15 mål i 48 kampe i sidste sæson. I denne sæson har han endnu ikke scoret et mål.

“Han har glemt, hvordan man spiller fodbold i Barca-trøjen. Han kan ikke finde sig til rette længere. Når du mister din fodbold, er det på tide at komme videre. Det har stået på i 18 måneder, så det rammer ham mentalt, og situationen er meget kritisk for ham,” sagde Lizarazu, der vandt VM i 1988 med det franske landshold, til Goal.

Ingen plads i startopstillingen

Griezmann har mistet sin plads i Ronald Koemans startopstilling, efter han ikke har scoret i fire La Liga-kampe i streg. I åbningskampen mod Ferencvaros i Champions League, var det især Ansu Fati og Lionel Messi, der ledte holdet til en 5-1-sejr.

Den franske angriber fik derimod end ikke et minuts spilletid. Hvad der ikke kom som en overraskelse for mange var, at han også var at finde på bænken, da Barcelona tørnede sammen med Real Madrid i sæsonens første El Clasico lørdag eftermiddag.

Griezman blev dog skiftet ind fra bænken, hvor han erstattede Fati blot otte minutter før den officielle spilletid udløb. I tiden på banen formåede han ikke at have nogen indflydelse på kampen, som Barcelona endte med at tabe 3-1.

I og med, at Philipe Coutinho er skadet til Barcelonas kommende opgør i Champions League mod Juventus, er der stadig håb for Griezmann om, at han kan få spilletid. Tre dage efter Juventus-opgøret skal de spille mod Alaves i La Liga.

LÆS OGSÅ: Går Bartomeu og bestyrelsen af i dag?

Koemans trupper er i øjeblikket placeret på en 12. plads i 2020/21-sæsonen i La Liga. De har vundet to kampe, tabt to kampe og spillet en enkelt uafgjort.