Det er kun ganske få, der ikke regner med, at Xavi Hernández en dag tager over som Barcelona-træner. Meget tyder dog på, at der faktisk venter ham en større rolle, end først antaget.

LÆS OGSÅ: Går Bartomeu og bestyrelsen af i dag?

Det fortalte præsidentkandidat Victor Font til TV2 Sport X forud for El Clasico-opgøret mod ærkerivalerne Real Madrid lørdag eftermiddag.

Lykkes det Victor Font at vide et kommende præsidentvalg, ønsker han at gøre Xavi Hernández til træner. Det har stået fast i lang tid, men det er tilsyneladende ikke blot rollen som træner, der venter klublegenden.

Font har derimod intentioner om at tildele den 40-årige catalaner en rolle som manager.

Derfor kommer han ikke blot til at stå i spidsen for førsteholdet, da der med manager-rollen også følger ansvaret som sportsdirektør.

Det betyder, at Victor Font ønsker, at Xavi skal overtage styringen af førsteholdet, men også af den sportslige ledelse. Derfor er det også en stor rolle, der venter ham.

Han skal blive i klubben i mange år

Vicor Font afslørede også i interviewet, at han gerne se, at Xavi bliver i klubben i 10 år eller mere, hvor han i alle årene skal varetage rollen som manager.

Ønsker han ikke længere at være træner, har han muligheden for at træde tilbage og blot varetage rollen som sportsdirektør.

For Font er det åbenlyst meget vigtigt, at Xavi bliver i klubben. Han ser også meget op til Alex Ferguson, og håber, at Xavi kan opnå en lignende karriere som manager i Barcelona.

LÆS OGSÅ: Barcelona-midt forventes ude mod Juventus

Dog har Victor Font også bekræftet, at han vil beholde Ronald Koeman så længe, som hollænderen gør det godt som træner. Planen er, at Xavi derefter skal tage over som træner og manager.