Lørdagens El Clasico mod Real Madrid endte ikke blot med et nederlag til Barcelona. Den endte også med en skade til brasilianske Philippe Coutinho.

LÆS OGSÅ: Barca melder Coutinho skadet efter El Clasico

Det har FC Barcelona selv offentliggjort på deres officielle hjemmeside.

Der dog ikke blevet offentliggjort, hvor lang en skadespause, der er forventet. Flere medier hævder dog, at en skadespause på tre uger er forventelig, da der er tale om en skade i baglåret.

Barcelona meldte søndag ud, at den brasilianske midtbanespiller blev skadet under opgøret mod Real Madrid. Som angivet herover, gav de dog ikke en officiel udmelding om længden på skadespausen.

Ifølge AS vil Coutinho være ude i de næste tre uger. Det betyder, at han skal sidde over i kampene mod både Juventus, Alaves, Dynamo Kiev og Real Betis.

Barcelonas kamp mod Real Betis er den sidste kamp før den sidste internationale pause i 2020. Det betyder, at Coutinho sandsynligvis ikke vender tilbage til La Liga, før pausen er overstået.

LÆS OGSÅ: Braithwaites vej til startopstillingen er blevet kortere

Efter pausen er Barcelonas første opgør mod Atletico Madrid på Wanda Metropolatino Stadium. Til dette opgør bør Coutinho være retur fra sin skadespause.