Der er forlydender om, at FC Barcelona og Atletico Madrid forhandler om en byttehandel, der vil sende Antoine Griezmann retur til sin tidligere klub. Til gengæld vil det sende den 26-årige Saul Niguez til Barcelona. I de seneste dage har forhandlingerne dog være sat på pause, og det har nu fået Atletico til at reagere.

LÆS OGSÅ: Puig afviser adskillelige tilbud: Vil ikke forlade Barca

Ifølge Deportes Cuatro har de givet Barcelona en dato for, hvornår de vil have handlen færdiggjort. Er det ikke muligt at færdiggøre handlen, inden denne dato, dropper de forhandlingerne. Dette er naturligvis gjort med henblik på at lægge pres på den catalanske klub.

Desuden er det hverken Atletico Madrid eller Griezmann, der er årsagen til problemet. Begge parter er nemlig indstillede på at gennemføre handlen. Rojiblancos tager nemlig gladeligt imod Griezmann, ligesom franskmanden også gerne rejser tilbage til sin tidligere klub.

Barcelona har derimod svært ved at nå til enighed med Saul. Tilsyneladende skulle årsagen til dette være, at han ikke er villig til at gå ned i løn. Skal handlen fungere for Camp Nou-klubben, er det en nødvendighed, at han accepterer en lønnedgang i forbindelse med sit skifte.

Atletico Madrid skulle være trætte af at vente på Barcelona, da der er andre klubber, der er interesserede i Saul. Deportes Cuatro skriver, at der også er interesse fra både Bayern München og Liverpool. Derfor vil Atletico være sikre på, at de ikke går glip af et salg, fordi Barcelona trækker processen i langdrag.

LÆS OGSÅ: Milan vil bytte forsvarer med Coutinho eller Pjanic

Bliver Griezmann ikke sendt til Atletico Madrid, kan Barcelona i stedet være nødsaget til at sælge eller udleje ham. I denne sammenhæng er Chelsea blandt andet blevet fremhævet som en klub, der skulle være interesseret i den franske angriber.