Riqui Puig har angiveligt afvist en lang række tilbud denne sommer. Han har nemlig besluttet sig for, at han igen vil forsøge at etablere sig som fast spiller på førsteholdet.

LÆS OGSÅ: Milan vil bytte forsvarer med Coutinho eller Pjanic

Den 21-årige Barca-spiller har blandt andet afslået tilbud fra andre La Liga-klubber, herunder både Celta Vigo og Granada. Ydermere har han også afvist et skifte til Ajax, lyder det fra spanske Sport.

Ligeledes er der også forlydender om, at han har afslået tilbud fra både Premier League og Bundesligaen. Sport skriver dog, at Puig ‘ville ikke skift nogen steder hen og afviste dem alle’. Det vidner om, at han er fast besluttet på, at han vil blive i Barcelona.

Barcelona siges at have stor respekt for, at han vil kæmpe for en plads i trup. Desværre ser det dog ud til, at det igen bliver en vanskelig sæson for Puig. Der er nemlig flere andre spillere, der er foran ham i hierarkiet under Ronald Koeman.

Faktisk sagde han til den unge midtbanespiller, at han syntes, at han burde tage på et lejeophold forud for sidste sæson. Puig endte med at blive, og selvom det blev til en smule spilletid, blev det ikke til mere end tre starter for det 21-årige talent.

Det er dog ikke nogen hemmelighed, at Joan Laporta er stor fan af Puig. Han har derfor for nylig givet udtryk for, at han ikke forstår, hvorfor han ikke spiller en mere prominent rolle i klubben.

LÆS OGSÅ: Julian Nagelsmann vil hente Barca-back til Bayern München

Ikke nok med det, så valgte præsidenten også Riqui Puig og Ansu Fati som frontpersoner til lanceringen af klubbens nye trøje. Det er naturligvis gjort med henblik på at vise, at det er dem, der er fremtiden i den catalanske klub. Meget tyder dog på, at Koeman ikke er helt enig.