I weekenden led Barcelona et nederlag til rivalerne fra Real Madrid i sæsonens første El Clasico, hvor ingen af de to hold leverede sit bedste.

LÆS OGSÅ: Barcelona har haft dårligste ligastart i 25 år

Udeholdet formåede dog at tage føringen efter blot minutter, da Fede Valverde scorede. Barca var dog ikke bagud i lang tid, da Ansu Fati scorede blot tre minutter senere.

Men Sergio Ramos fik dog igen sendt Real Madrid i front, da han scorede på et straffespark i anden halvleg. I de sidste minutter sendte Luka Modric også bolden i mål, og cementerede dermed en Madrid-sejr.

Stor uenighed om straffespark

Real Madrids straffespark i anden halvleg har dog været meget op til stor diskussion, da Ramos syntes at lade sig faldt lidt for let, da Clement Lenglet hev i hans trøje.

Nu har Barcelona besluttet at indgive en officiel klage til spanske FA, efter at en række nye detaljer om dommeren, Martinez Munuera, er kommet frem.

Det spanske medie Sport hæver, at Munuera, som har været dommer i 11 år, har meget tætte bånd til Real Madrid.

Blandt andet har de fundet ud af, at Munueras far, Juan Ramon, er grundlægger af en Real Madrid-fanklub kaldet Los Amigos de Benidorm.

Desuden er Ramon også tidligere dommer i den spanske tredje division, hvor han dømte kampe iført en Real Madrid-skjorte under sin dommeruniform.

Angiveligt er Barcelona rasende og ønsker, at der skrides til handling. Det er selvfølgelig en stor afsløring, hvis det viser sig at være sandt. Det vides dog ikke, om Munuera selv er Real Madrid-fan.

I og med, at hans familie er store fans af Real Madrid, bør han dog ikke dømme deres kampe.

Ronald Koeman konfronterede dommeren

Efter opgøret konfronterede Ronald Koeman kampens dommer. Ikke nok med det, så klagede han også til medierne i pressekonferencen efter kampen.

“Enhver beslutning går imod os,” fortalte han til Barca TV, ifølge Daily Mail. “I fem kampe har der ikke været nogen beslutning til vores fordel. Jeg synes ikke, at der var straffespark. VAR i Spanien handler udelukkende imod Barcelona.”

LÆS OGSÅ: Real Madrid-midtbane langer ud efter Zinedine Zidane

Over de kommende dage vil der sandsynligvis blive frigivet nye informationer om sagen, og hvorvidt den spanske FA beslutter at handle.