Playmakeren har været meget utilfreds med den manglende spilletid, og han langer nu ud efter træneren, Zinedine Zidane.

Isco var ikke at finde på banen for Real Madrid i deres seneste to kampe. Han har blot optrådt fire gange i denne sæson, hvilket skyldes, at han blev ramt af en ankelskade i sommers.

Det er en situation, som han ikke er glad for.

“Hvis han tager mig ud, så er det efter 50 eller 60 minutter. Det kan endda ske i halvlegen. Og hvis han skifter mig ind, så er det efter 80 minutter,” siger han til Movistar.

Ikke første gang for Isco

Isco har været med Real Madrid i over syv år, og han har før været inde og ude af holdet. Han har ikke spillet to back-to-back lige-kampe for klubben i de seneste tre år. I samme tid har han blot spillet fuld tid i seks kampe i La Liga.

Der går nu rygter om, at det skyldes, at Isco ikke arbejder defensivt, hvilket er noget, som Zidane kræver af alle på banen.

“Vi vandt kampen på grund af det defensive arbejde. Vi har løbet, vi har lidt, men resultatet viser det,” siger Sergio Ramos efter deres sejr på Camp Nou

Real Madrid ligger nu på andenpladsen i La Liga med 13 point, hvor de er lige i hælene på Real Sociedad. Real Madrid har dog en kamp i hånden.

De kan bygge videre på deres El Clásico-succes, når de møder Borusia Mönchengladbach i Champions League. De ville bringe dem på rette kurs, inden de møder Antonio Contes Inter-mandskab.

Deres næste La Liga-kamp er den 31. oktober, hvor de møder Huesca.