Barcelona er favoritter til at hente Ajax-profilen i det kommende transfervindue.

Ajax-forsvarer Noussair Mazraoui forventes at være en efterspurgt spiller til sommer, men Barcelona er angiveligt favoritter til at hente den 24-årige marokkanske forsvarer.

LÆS OGSÅ: Barcelona vil give Dembélé kort kontrakt

Præsident Joan Laporta og Jordi Cruyff havde for nylig et møde med Mazraouis agent, Mino Raiola, og leder kampen om forsvarsspillerens undeskriver, skriver De Telegraaf.

Barcelona er dog ikke den eneste klub, der viser interesse. Borussia Dortmund siges også at være ivrige efter at hente ham, mens AC Milan gav ham et nyt tilbud i sidste uge.

Ifølge De Telegraaf er der også interesse fra klubber i Premier League, om end det ikke tyder på, at Mazraoui er på vej til England.

Den unge forsvarer er af interesse for Barcelona, da hans kontrakt udløber til sommer. Det betyder, at den catalanske klub kan henter ham på en fri transfer, hvilket passer bedst til deres økonomi.

Den 24-årige forsvarer gjorde det i januar ganske klart, at han ikke forventer at blive i Ajax, når denne sæson er overstået.

LÆS OGSÅ: Lewandowski åben for skifte til Atletico Madrid

“Min fremtid? Det er et godt spørgsmål. Jeg tror, at chancen for, at jeg bliver i Ajax, er meget lille. Måske 5%. Jeg er åben for noget nyt. Det er et godt øjeblik at tage afsted,” sagde han.