Ifølge spanske Marca er Barcelona interesseret i at forlænge med den 21-årige centerback Ronald Araujo. De sigter efter at forlænge hans kontrakt frem til 2026.

LÆS OGSÅ: Barca har indsendt klage over El Clasico-dommer

Ronald Koeman har både fået til opgave at genvinde kontrollen over La Liga, da Real Madrid sidste år tog titlen. Desuden lyder hans opgave også på at bygge næste generation af Barcelona-truppen.

Det er ikke nogen hemmelighed, at Barcelona-truppen er bestående af flere spillere, der er oppe i alderen. Det omfatter blandt andet Gerard Pique, Sergio Busquets og Lionel Messi, der ikke er en del af den yngre generation.

Heldigvis indeholder truppen også unge, talentfulde spillere som Sergino Dest, Pedri og Ansu Fati, hvilket også indikerer, at fremtidens FC Barcelona er ved at blive skabt.

Araujo kunne meget vel ende med at blive en del af denne gruppe spillere, da den 21-årige uruguayanske forsvarsspiller meget vel kunne indtage en plads i startopstillingen i fremtiden.

Han er sandsynligvis en del af startopstillingen mod Juventus, når de to hold tørner sammen onsdag aften. Koeman har nemlig været nødt til at finde en erstatning til Gerard Pique, der har karantæne.

Nu forlyder det, at Barcelona ikke tøver med at sikre, at Araujo også er Barcelona-spiller i fremtiden. Ifølge Marca er de i forhandlingerne med spilleren om at forlænge hans kontrakt til sommeren 2026.

LÆS OGSÅ: Barcelona har haft dårligste ligastart i 25 år

Hans nuværende kontrakt løber frem til 2023, men meget tyder på, at det er et spørgsmål om tid, før det offentliggøres, at han har underskrevet en kontraktforlængelse.