Barcelona har for nyligt holdt endnu et møde med Ilaix Moribas repræsentanter. Agendaen for mødet var at diskutere en forlængelse med det 18-årige talent. Det skriver Mundo Deportivo.

LÆS OGSÅ: Topagent presser på: Vil hente Braithwaite til denne klub

Til trods for, at de igen har mødtes ved forhandlingsbordet, skrider det ikke fremad. Moriba, der har en fortid på La Masia, ønsker at blive i Barcelona, men alligevel skrider forhandlingerne ikke frem.

Ifølge Mundo Deportivos kilder er en forlængelse med det unge talent fortsat ‘langt væk’, selvom den nuværende kontrakt udløber næste år. Årsagen til, at de endnu ikke er blevet enige om en forlængelse, er økonomien, lyder det fra det spanske medie.

I og med, at Moriba ikke viser en større vilje til at sikre en forlængelse, fortsætter Barcelona med at straffe ham. Det har nemlig fået den konsekvens, at han ikke kommer til at træne eller spille med førsteholdet. Han vil blive holdt ude fra førsteholdstruppen, indtil en ny kontrakt er blevet underskrevet.

Ligeledes lyder det fra det spanske medie, at Barcelona og Ronald Koeman vil have styr på Moribas kontraktsituation i denne uge. Da de to parter er meget langt fra hinanden, virker det dog urealistisk, at der kommer styr på samtlige detaljer, inden ugens udgang.

LÆS OGSÅ: Atletico Madrid giver Barcelona ultimatum i Griezmann-byttehandel

Såfremt Moriba ikke har underskrevet en kontraktforlængelse, inden starten på den nye sæson, vil han ikke spille med førsteholdet. Derimod har der været meldinger om, at de vil rykke ham ned på U19-holdet. På denne måde forsøger de at presse ham til at underskrive en forlængelse.