Gareth Bale tilbragte sidste sæson på et lejeophold i Tottenham, efter at være faldet ned i hierarkiet under tidligere Los Blancos-boss Zinedine Zidane.

LÆS OGSÅ: Braithwaite-agent afviser: ‘Det hele er bullshit’

Den nye Real Madrid-træner Carlo Ancelotti er angiveligt indstillet på at give Gareth Bale en ny chance. Meget ser nemlig ud til, at han ikke vender tilbage til den engelske klub, når sommerferien er overstået.

Ancelotti, der i juni blev udnævnt som Zidanes efterfølger, var manden, der hentede ham fra Tottenham i 2013 for en sum på 85 mio. pund, som dengang var verdensrekord. Ifølge AS er træneren villig til at give ham en livline.

Det spanske medie skriver, at den 32-årige, der har et enkelt år tilbage af sin kontrakt, overvejer et skifte til MLS denne sommer. Herefter er hans plan, at repræsenterer Wales ved VM i 2022, og dernæst stille støvlerne på hylden.

Det er dog ikke alle, der mener, at det er en god idé at give Bale en chance mere. Der er bekymringer om, hvorvidt han fortsætter sin skadeshistorik, men Ancelotti har dog forhåbninger om, at Bale kan genfinde sin bedste form i Real Madrid, når han spiller sammen med Benzema og Hazard.

LÆS OGSÅ: Carlo Ancelotti vil hente Manchester United-talent

Inden han blev lejet ud til Tottenham sidste sommer, nåede han at spille hele 251 kampe på tværs af alle turneringer for Real Madrid. I disse kampe er det blevet til 105 mål og 68 oplæg.