Martin Braithwaites fremtid er endnu ikke afgjort. Det tyder fortsat mest på et skifte væk fra Barcelona, men der er endnu ikke sat et endeligt punktum.

LÆS OGSÅ: Atletico Madrid giver Barcelona ultimatum i Griezmann-byttehandel

Det seneste nye i denne forbindelse er, at Valencia har afvist Barcelonas tilbud om en byttehandel, der involverer Braithwaite. Det skriver Valencia-avisen Super Deporte.

“Der blev forsøgt gennemført en handel, hvor Braithwaite og Carles Aleñá ville være landet i Valencia, og den amerikanske landsholdsspiller Yunus Musah ville komme til Barcelona med udsigt til førsteholdet. Intet af det skete, og Aleñá skiftede til Getafe for 37,5 millioner kroner kroner, mens danskeren er på vej til Premier League,” skriver den spanske avis ifølge Ekstra Bladet.

Den spanske sportsavis Sport skriver også, at Braithwaite ser ud til at være på vej til Premier League. De peger dog på, at der er en kabale, der skal gå, før danskeren kan bringes til Premier League. De påpeger nemlig, at Brighton er i færd med at sælge Ben White til Arsenal.

Det forventes, at Brighton-forsvareren Ben White kan sælges til Arsenal for en pris, der lyder på omtrent 450 millioner kroner. Bliver denne handel gennemført, vil Brighton, som er et af de hold, der har et godt øje til Braithwaite, have råd til at købe ham.

Sportsavisen mener dog at vide, at danskeren ikke selv er interesseret i et skifte til Brighton. Derimod har han rettet fokus mod to andre Premier League-klubber, der også har udvist interesse for ham.

“Braithwaite foretrækker at skifte til West Ham eller Wolverhampton, der begge har spurgt til spilleren på det seneste,” skriver Sport.

LÆS OGSÅ: Puig afviser adskillelige tilbud: Vil ikke forlade Barca

Ender Braithwaite med at acceptere et skifte til en af de førnævnte Premier League-klubber, vil han med stor sandsynlighed kunne se frem til en højere løn, end han får i Barcelona.