FC Barcelona er i gang med at rydde op i truppen forud for den kommende sæson. Det har ført til spekulationer om, hvorvidt Antoine Griezmann kan være til salg denne sommer.

LÆS OGSÅ: Tidligere Barcelona-spiller vil hive klubben i retten

Efter sigende har Manchester City udset sig franskmanden som alternativ, såfremt de ikke kan hente Harry Kane. Skal man tro de catalanske medier, er Barcelona klar til at tage afsked med Griezmann denne sommer.

Blandt andet melder radiostationen RAC1, at Barcelona leger med idéen om at sælge franskmanden. Det er der flere årsager til, da de både har brug for penge i kassen, men også at gøre plads i lønbudgettet til Lionel Messis kontraktforlængelse.

Skulle det lykkes for Barcelona at sælge Griezmann, vil det indbringe en stor sum penge. Samtidig vil det også give klubben mere luft i lønbudgettet, som er hårdt presset forud for den kommende sæson.

Derfor skulle den catalanske klub have fået øjnene op for, at det bliver lettere at sikre en Messi-forlængelse, hvis man sælger Griezmann. Det skyldes naturligvis ikke uenigheder mellem de to spillere, men derimod om det økonomiske perspektiv.

Det bliver dog næppe let for catalanerne at sælge Griezmann. Det er der flere årsager til, og én af dem er, at den franske angriber ikke selv har i sinde at forlade Camp Nou. Det understreger selvfølgelig af, at han har en kontrakt, der løber frem til 2024.

Vil han være garanteret spilletid i den kommende sæson, kan han dog blive nødt til at lede efter en ny klub. Barca-træner Ronald Koeman skulle nemlig angiveligt foretrække Agüero og Depay til fordel for Griezmann.

Det økonomiske aspekt kan dog også gøre det svært at skille sig af med ham. Der er nemlig kun ganske få klubber, der vil have råd til at betale, hvad Barcelona kræver for Griezmann.

LÆS OGSÅ: Pedri topper EM-statistik

Hvis Manchester City beslutter at gøre alvor af deres interesse, kan det gøre underværker for økonomien i den spanske klub.