Det er bestemt ikke lang tid siden, at FC Barcelona udsendte en officiel meddelelse om, at de havde ophævet kontrakten med Mathues Fernandes.

LÆS OGSÅ: Pedri topper EM-statistik

Nu viser det sig dog, at det er sket uden spillerens samtykke. Derfor har han besluttet sig for at hive klubben i retten. Det vides ikke, om hans mål er økonomisk kompensation eller genansættelse af klubben.

I løbet af sidste sæson blev det ikke til mere end 17 minutter på banen for Matheus. Faktisk var det kun i ganske få tilfælde, at han overhovedet var en del af truppen.

Derfor var det heller ikke noget, der chokerede fodboldverdenen, da FC Barcelona meldte ud, at de havde ophævet kontrakten med spilleren. Den eneste, det er kommet som en overraskelse for, er tilsyneladende Matheus selv.

Efterfølgende har det nemlig vist sig, at ophævelsen slet ikke er sket i overensstemmelse med Matheus selv. Angiveligt skulle han være rasende over klubbens håndtering, hvorfor han vil hive dem i retten. Det skriver den spanske avis Mundo Deportivo.

Matheus havde officielt kontrakt med den catalanske klub frem til 2024. Derfor er han ikke tilfreds med, at han har fået ophævet sin kontrakt, hvilket han har besluttet at udtrykke på juridisk vis.

Angiveligt har han bedt sin advokat om at kræve løn i hele kontraktens løbetid. Såfremt dette bliver aktuelt, skal Barcelona betale ham løn i yderligere tre år, hvilket de naturligvis ønsker at undgå.

LÆS OGSÅ: Flere Premier League-klubber viser interesse for Barca-spiller

Er de klubben ikke villige til at betale løn til Matheus, vil næste skridt være at tage klubben i retten. Her vil han have en domstol til at tilkendegive, at han har ret på at få sine penge.