Paris Saint-Germain hentede Lionel Messi i FC Barcelona denne sommer, og nu vil de angiveligt også hente Sergio Agüero

Ifølge spanske El Nacional har Paris Saint-Germain tilbudt en byttehandel til Barcelona, som angiveligt skulle handle om at holde Lionel Messi glad i det franske.

LÆS OGSÅ: Barcelona har udset sig Serie A-angriber som Haaland-alternativ

Den argentinske stjerne forlod Barcelona denne sommer, efter klubben meddelte, at de ikke havde råd til at beholde ham som følge af den økonomiske situation.

Kort tid efter nåede han til enighed med Paris Saint-Germain om en kontrakt, hvorfor han skiftede Barcelona ud med Paris. PSG kunne nemlig tilbyde ham en lukrativ kontrakt og et interessant sportsligt projekt.

Den seksdobbelte Ballon d’Or-vinder er dog fortsat ved at tilpasse sig livet i Paris, efter at have tilbragt to årtier i Barcelona. Angiveligt vil PSG forsøgte at glæde Lionel Messi ved at hente endnu en Barcelona-spiller til klubben.

Den foreslåede byttehandel vil sende Sergio Agüero til Paris, mens PSG vil sende Mauro Icardi denne anden vej. Det er en byttehandel, der potentielt vil være til glæde hos begge spillere.

Agüero ankom til Barcelona denne sommer for at spille sammen med Messi. Kort efter forlod sidstnævnte dog klubben, mens Agüero blev efterladt på Camp Nou. Derfor vil han måske gerne sætte sig på et fly mod Paris.

Icardi kan potentielt også være interesseret i et skifte, da han ikke har haft en fremtrædende rolle i PSG, siden sit skifte fra Inter. Derudover er der også forlydender om, at han ikke har de bedste relationer med de øvrige spillere i truppen.

LÆS OGSÅ: Klopp med overraskende udmelding: Han er verdens bedste fodboldspiller

El Nacional skriver dog, at FC Barcelona på nuværende tidspunkt ikke er interesserede i at indgå denne byttehandel med PSG. Det kan dog ikke garanteres, at deres syn på byttehandlen ændrer sig.