FC Barcelona skal overholde La Ligas Financial Fair Play-regler, før de kan registrere Lionel Messi til den kommende sæson. Kan de ikke leve op til reglerne, kan de ikke tilbyde argentineren en ny kontrakt.

LÆS OGSÅ: Rygtes væk: Nu har Barca besluttet Araujos fremtid

Nu begynder andre klubber at blande sig i sagen, da Getafe-præsident Angel Torres har sagt, at La Liga ikke kan lade Lionel Messi forlade ligaen.

“La Liga kan ikke tillade Leo Messi at forlade ligaen dette år. De ville begå en fejl, som vi alle vil fortryde,” lyder det fra Getafe-præsident Angel Torres ifølge Sport.

“Messi skal gå på pension i Spanien ved at overholde Financial Fair Play-reglerne. Men nogle gang er man nødt til at give sig lidt. Jeg håber, de gør det, for ud fra Joan Laportas udtalelser, så ser det ud til, at de er på den vej.”

“Jeg håber, at La Liga er fornuftige. Især efter at vi mistede en milliard euro sidste år. Jeg ville gøre, hvad end der kræves, så spillere som Messi og Cristiano Ronaldo aldrig forlader ligaen.”

“For mig er Messi den bedste i verden, og han skal være i verden bedste liga,” rundede han af.

Flere medier har skrevet, at Barcelona er blevet enige med Lionel Messi om en femårig kontrakt. På nuværende tidspunkt kan de dog ikke registrere ham, da de overstiger La Ligas lønloft.

Det er naturligvis ikke uden grund, at Angel Torres ønsker, at Lionel Messi bliver i Spanien. Det er nemlig et spørgsmål om økonomi, der gør, at han ikke ønsker at se ham skifte væk. Han tiltrækker nemlig rigtig mange seere til La Liga.

LÆS OGSÅ: Dembélé udviser bekymring under kontraktforhandlinger med Barcelona

Ifølge Sport går selv Real Madrid også ind for, at La Liga er mere fleksible, så Barcelona kan beholde deres kaptajn.