Jan Oblak er en af verdens bedste målmænd, men er også én af de målmænd, der har måtte se til, mens Messi har scoret mål i massevis mod ham. Derfor sendte Budweiser forleden også en kasse øl til den slovenske målmand.

LÆS OGSÅ: Manchester City-stjerne fravælger Arsenal til fordel for FC Barcelona

I et nyligt interview med Sky Sports har den erfarne målmand kommenteret på Messi og hans nye rekord. Her har han ikke lagt skjul på, at han mener, at Messi er den bedste spiller i verden.

“Han har scoret mange mål imod mig. For mange! Men han er en fantastisk spiller, den bedste i verden. Der er mange gange, hvor han scorer et mål, og man ikke kan forstå, at han scorer så nemt,” lød det fra målmanden.

“Man er ikke engang tæt på bolden. Nogle gange føles det som om, at han bare afleverer bolden til målet. Det er ikke engang et skud,” sagde han også.

Dernæst blev han bedt om at kommentere på, at han i de seneste tre kampe har afholdt Messi fra at score. Det er dog ikke noget, som han vil gøre et stort nummer ud af.

“Han er stadig den bedste spiller i verden. Det er skørt, fordi nogle gange tror du, at du kontrollerer ham, men så på et sekund får han ændret kampen, han scorer et mål og så vinder Barcelona,” udtalte han, og fulgte op med:

“Nogle gange ser du ham ikke. Måske tror man, at det ikke er en farlig situation og så scorer han. Det skete for os i sidste sæson. Man er nødt til at være 100 % fokuseret hele tiden.”

Til sidst tilføjede han, hvad han mener, der er med til at gøre Messi til så målfarlig en spiller:

LÆS OGSÅ: Kasper Schmeichel: Ikke afvisende overfor klubskifte

“Hvis jeg tager et skridt, så ser han det, og skyder bolden ind i den anden side. Det er derfor, han er den bedste. Det er også derfor, at det er så svært at spille mod ham. Han viser det ikke, men han kigger altid. Hans øjne er på bolden, men han ser dig,” rundede han af.