Lørdag eftermiddag er det tid til sæsonens første El Clásico. I denne forbindelse har det spanske medie Sport give sit bud på Barcelonas startopstilling, hvor det også ligner, at Jordi Alba er klar efter hans skade.

LÆS OGSÅ: Barcelona klar til at hente Liverpool-stjerne i januar

Lørdagens opgør mod Real Madrid er Ronald Koemans første El Clásico. Kampen bliver afviklet på Camp Nou, hvorfor den hollandske træners første El Clásico bliver spillet på hjemmebane.

Den spanske avis Sport har givet deres bud på, hvordan en startopstilling kan se ud. I deres bud ligner det, at Koeman stiller med det stærkest mulige hold, med undtagelse af målmandsposten.

I målet har de placeret brasilianske Neto, der vogter buret, indtil Ter Stegen er klar, efter sin skade. I forsvaret beretter Sport om, at Jordi Alba igen er klar til kampe. Derfor er han blevet positioneret som venstreback. Den resterende del af forsvaret kommer til at bestå af Clément Lenglet, Piqué og Sergi Roberto.

Ifølge Sport stiller Koeman også med sin vante 4-2-3-1-opstilling- Som de to kontrollerende midtbanespillere har de placeret Sergio Busquets og Frenkie De Jong.

LÆS OGSÅ: Barcelona udviser interesse i ny Premier League-angriber

Foran dem mener de, at Griezmann får lov til at spille på den højre kant, mens Coutinho vil være at finde på den offensive midtbane. På venstre kant er Ansu Fati blevet placeret, og som forreste angriber har de selvfølgelig valgt Lionel Messi.