I sommerens transfervindue blev Barcelona sat i forbindelse med både Memphis Depay og Georginio Wijnaldum.

Begge spillere var sat i forbindelse med et skifte til Camp Nou. Wjinaldum var særligt interessant for Barcelona som følge af hans prisskilt og hans utilfredshed i Liverpool. Ifølge Mirror har Barcelona fortsat interesse i at skrive kontrakt med den hollandske midtbanespiller, hvilket de håber at gøre i januar-vinduet.

LÆS OGSÅ: Gerard Pique revser Barca-ledelsen

30-årige Wjinaldum har endnu ikke forlænget sin kontrakt på Anfield. Desuden har der ikke været nogle tydelige indikationer af, at Liverpool har interesse i dette. Efter ankomsten af Thiago virker det også usandsynligt, at de skulle forlænge hans kontrakt.

Det ser ud til, at Koeman ønsker at oprette et hollandsk midtbanenetværk på Camp Nou, hvor Frenkie de Jong er ved roret, og Wjinaldum har en birolle. Memphis Depay kunne bringes ind som angriber, hvilket ville tillade Messi at spille sin naturlige rolle som kantspiller. Uanset hvad, så kan ankomsten af Wjinaldum løse en række problemer i Barcelona.

Lavere pris

I sommervinduet lød prisen for Wjinaldum på mellem 15 og 20 millioner pund. La Liga-giganterne kunne dog ikke finde den mængde penge, hvorfor de ikke var i stand til at købe ham. De mener nu, at økonomien tillader dem at skrive kontrakt med ham i januar, hvor Liverpool sandsynligvis vil accepteret buddet, da de ellers risikerer at miste ham gratis.

De eneste bemærkelsesværdige nyindkøbte spillere i Barcelona er Trincao, Pjanic og Dest. Midtbanetrioen Pjanic, de Jong og Wijnaldum er både erfaren og truende. Busquets kan holde styr på midtbanen, hvilket kan tillade, at Frenkie de Jong kan spille en mere offensiv rolle.

LÆS OGSÅ: Barca interesseret i at forlænge med ung kantspiller

Alt dette er dog blot spekulationer. Januar-vinduet er stadig flere måneder væk, hvorfor der kan nå at ske meget.