Barcelona har udvist interesse for flere Premier League-spiller, og nu er endnu en spiller tilføjet til listen. Denne gang er det Adama Traore, der har skabt interesse i den spanske storklub.

Det er dog ikke kun Barca, der har udvist interesse i den 24-årige Wolverhampton Wanderers-angriber. Hans gode præstationer i Premier League har nemlig medført, at der er flere klubber, der har fået øjnene op for angriberen, ifølge Calciomercato.

LÆS OGSÅ: Lionel Messi håber stadig at møde sin rival

Blandt andet er der flere Premier League-klubber, der har lagt mærke til ham, og derfor også har interesse i ham. Blandt disse klubber finder man flere af Englands største klubber, hvilket dækker over Manchester City, Manchester United og Liverpool.

Juventus har også tidligere udvist en interesse i ham, men det er angiveligt blevet droppet igen. Derfor er Barcelona stadig blandt frontløberne til at trække ham væk fra Premier League.

Dog har Wolverhampton Wanderers værdisat Adama Traore til 100 millioner euro. Det er en pris, der er alt for høj til, at Barcelona har mulighedf for at købe ham, taget deres økonomiske situation i betragtning.

LÆS OGSÅ: Nu er Manchester City-duo tilbage

Traore scorede seks mål og lavede 12 assists i sidste sæson. Hans fornemme præstationer medførte desuden, at han blev udtaget til det spanske landshold. Han er 24 år gammel, og har derfor stadig tid til at udvikle sig.