Lionel Messi er ikke længere under kontrakt med FC Barcelona. Det betyder, at han kvit og frit kan skifte til en ny klub.

LÆS OGSÅ: Barca-spillere nægter at gå ned i løn for at finansiere Messi-forlængelse

Til trods for, at de fleste medier og eksperter vurderer, at der er en minimal chance for dette, er det en mulighed, der endnu ikke kan udelukkes. Dette har franske Paris Saint-Germain forsøgt at udnytte.

De har nemlig besluttet at sende ham et sidste kontrakttilbud, da han nu kan skifte på en fri transfer. Det skriver den spanske avis Diario AS.

Avisen skriver, at den franske klub har givet den argentinske stjerne et kontrakttilbud, der er ‘økonomisk bedre’ end det, der er blevet tilbudt af Barcelona. Beslutter han sig for at følge pengene, bliver han derfor næppe på Camp Nou.

Diario AS skriver også, at Lionel Messi i øjeblikket synes at have fralagt sig sin kontraktsituation. I stedet har han nemlig valgt at holde fuld fokus på Copa America, som han på nuværende tidspunkt tager del i sammen med det argentinske landshold.

Tilsyneladende er PSG dog villige til at vente på Lionel Messi, da de ikke har travlt. Derfor stiller de heller ikke nogen krav om, at den argentinske stjerne beslutter sig inden for kort tid.

Angiveligt skulle det være en stor drøm for klubbens præsident, Nasser Al-Khelaifi, at skrive kontrakt med den seksdobbelte Ballon d’Or-vinder.

Flere medier har dog i de seneste dage og uger skrevet, at det fortsat er Lionel Messis fokus at nå til enighed med Barcelona, så han kan fortsætte på Camp Nou.

LÆS OGSÅ: Joan Laporta afholder møde med La Liga om Messi

Ydermere har Barca-præsident Joan Laporta også afsløret, at man arbejder på at nå til enighed om en endelig aftale. Han har dog ikke kunne gå i nærmere detaljer om, hvornår det forventes, at der kan sættes en underskrift på papiret.