Lionel Messi afsøger i øjeblikket sine muligheder. I hvert fald har hans repræsentanter kontaktet en række klubber, hvilket omfatter både Manchester United og Chelsea. Dette er gjort, for at forhøre sig om deres interesse for Barcelona-kaptajnen.

LÆS OGSÅ: Nu udtaler Xavi sig om Barca-rygter

Den seksdobbelte Ballon d’Or-vinders nuværende kontrakt med Barcelona udløber denne sommer. Da han endnu ikke har underskrevet en forlængelse, og de seneste kampe har været yderst skuffende, er der fortsat tvivl om hans fremtid.

Den argentinske stjerne forsøgte at forlade klubben sidste år, hvor han dog blev tvunget til at blive i klubben med son vilje. En ændring på både træner- og præsidentposten har dog øget chancerne for, at han beslutter sig for at blive på Camp Nou.

Dette ændrer dog ikke på, at Barcelona igen skuffede i Champions League, ligesom de også er garanteret at slute udenfor top 2 i La Liga. Det er første gang, det sker, siden 2007/08-sæsonen.

Manchester Evening News skriver, at Barcelona har tilbudt Messi en ny kontrakt med andre vilkår, end den nuværende. Blandt andet byder det nye kontrakttilbud på en markant reduceret lønpakke på grund af de økonomiske problemer i klubben.

Den 33-årige stjerne har endnu ikke udelukket, at han bliver i klubben, som han har repræsenteret hele sin karriere. Manchester Evening News rapporterer dog, at hans repræsentanter er i færd med at afsøge hans muligheder hos andre europæiske topklubber.

Manchester City og PSG menes at være førende i kampen om at sikre hans underskrift, da de flere økonomiske kræfter, end andre klubber. Ifølge Manchester Evening News har Messis repræsentanter også kontaktet både Manchester United og Chelsea for at høre sig om deres interesse i argentineren.

LÆS OGSÅ: Depay deler kryptisk opdatering om sin fremtid

Mediet skriver, at Manchester United forventes at afvise muligheden, da deres finansielle og transfermæssige prioriteter ligger andre steder.