Jadon Sancho har endnu engang vist sit værd på fodboldbanen, denne gang for Borussia Dortmund i Champions League, hvor han leverede en imponerende præstation.

Sancho var en nøglespiller for Dortmund, der vandt 1-0 over Paris Saint-Germain i den første semifinale. Hans præstationer har ikke gået ubemærket hen, især ikke af Manchester Uniteds manager, Erik ten Hag, der tydeligt værdsætter hans bidrag til spillet.

Det skriver flere medier.

Erik ten Hag var ikke sen til at udtrykke sin begejstring for Sanchos indsats, da han talte med pressen torsdag efter kampen. “Lad os sige det sådan – han spillede virkelig godt igår, og han er en meget god spiller,” sagde Ten Hag. Han fortsatte med at understrege, at Sancho “repræsenterer en høj værdi for Manchester United.”

Den 24-årige wing har ikke spillet for United siden august efter en offentlig konflikt med Ten Hag og han fik lov til at forlade Old Trafford på et lån i januar-transfervinduet.

Men selv i fravær af en permanent plads på holdet, lader det til, at hans præstationer stadig har stor betydning for hans hjemmeklub i England.

Spørgsmålet om Sanchos fremtid hos United er stadig oppe at vende.

Ten Hag har ikke givet indikationer på, om han ønsker at lade Sancho vende tilbage til truppen. Han udtrykte dog sin tilfredshed med Sanchos nuværende præstationer og hans potentielle fremtid hos klubben. “Jeg er glad for Jadon, for præstationen i går, og vi vil se, hvad der sker i fremtiden,” tilføjede han.

Erik ten Hag tog også til genmæle mod nylige rapporter, som påstod, at United var klar til at sælge alle undtagen tre førsteholdsspillere denne sommer. “Det er en joke,” udtalte han og kritiserede de overdrevne spekulationer i medierne.