Vitor Roque har haft en udfordrende start i FC Barcelona, trods talentet har været en betydelig investering for klubben.

Roque, der ankom til Barcelona i januar fra Athletico Paranaense, seks måneder før det oprindeligt planlagte tidspunkt, har kun fået 310 minutter på banen siden sin ankomst.

LÆS OGSÅ: Vanvittig Bielsa – Udtager amatørspiller til landshold

Den 19-årige angriber, for hvem Barcelona betalte omkring 300 millioner kroner, er tilsyneladende utilfreds med sin nuværende situation i den spanske storklub, især med hans interaktioner med holdets cheftræner, Xavi Hernandez.

Spilletiden er blevet sparsom, og kommunikationen mellem træner og spiller er nærmest ikke-eksisterende, hvilket gør det svært for Roque at føle sig som en integreret del af holdet.

Det skriver Mundo Deportivo.

Den manglende dialog og begrænsede spilletid har vakt frustration både hos Roque.

Andre Cury, Roques agent, har offentligt udtrykt sin utilfredshed med situationen og afviser rygter om, at en udlejning kunne være en mulighed for næste sæson.

Cury understreger, at de eneste to realistiske muligheder for Roque er enten at blive i Barcelona eller at blive solgt. Han advarer om de potentielle farer ved at udleje unge spillere til klubber, der ikke har en økonomisk interesse i deres udvikling.

Vitor Roque har noteret sig for to mål i Barcelona-trøjen, men har ikke været på banen siden den 13. april.