I fodboldens omskiftelige verden, hvor transfer og manager-skifter ofte dominerer overskrifterne, har et nyt og overraskende rygte fundet vej til sportspressens søgelys.

Erik ten Hag, der i øjeblikket styrer skibet hos Manchester United, er blevet nævnt som en potentiel kandidat til at overtage roret hos Bayern München efter Thomas Tuchel.

LÆS OGSÅ: Jürgen Klopps sidste kamp på Anfield road i fare.

Bayern München, en af Europas store fodboldbastioner, står over for en ledelsesmæssig omvæltning, idet flere af klubbens foretrukne kandidater til managerposten har afvist tilbuddet om at rykke til München.

Dette har åbnet døren for nye overvejelser, hvor Erik ten Hag nu ser ud til at være kommet i søgelyset.

Det skriver Goal.

Erik ten Hag har tidligere vist sit værd i Ajax, hvor han førte det unge hold til bemærkelsesværdige successer både i den hollandske Eredivisie og i Champions League. Det bragte ham til Manchester United, hvor succesen ikke har været lige så udpræget.

De manglende resultater hos Manchester United ser dog ikke ud til at afskrække de tyske giganter, der har brug for en mand til at generobre det trofæ, som tyskerne missede for første gang i mange år.

Rygterne i England om Erik ten Hags afgang har også svirret lige så længe, som resultaterne ikke har fulgt med klubbens egne ambitioner.