Bayern-profilen er, ligesom FC Barcelona, yderst opsat på et sommerskifte.

Efter det stod sort på hvidt at Sergio Busquets Barca-eventyr sang på sidste vers, har klubben nu øjnene rettet mod mægtige Bayern München – nærmere bestemt en ny defensiv midtbanespiller til at erstatte afgangen af Sergio Busquets.

Barcelona erkender vigtigheden af at styrke dette område og en af de spillere, der er blevet stærkt forbundet med klubben, er Joshua Kimmich. De nuværende LaLiga-mestre er meget interesserede i at tilknytte den 28-årige tyske spiller, og ifølge MD er interessen gensidig.

Kilder indikerer, at Kimmich er “meget begejstret” for at skifte til Barcelona og følge i fodsporene på sin tidligere holdkammerat Robert Lewandowski, der skiftede til klubben sidste sommer.

Dog er en potentiel transfer ikke uden udfordringer, da Bayern München ikke er særlig villige til at sælge Kimmich. Hans kontrakt løber frem til slutningen af sæsonen 2024/25, hvilket betyder, at de tyske mestre ikke er under pres for at sælge ham.

Xavi har heller ikke lagt skjul på, at han har Kimmich som sit primære mål for at erstatte Busquets, og der er stor interesse fra både klubben og spilleren selv. I de kommende uger kan der derfor ske spændende udviklinger i bestræbelserne på at sikre denne vigtige signering for Barcelona.