Chido Obi, den unge danske angriber, der for tiden tager fodboldverdenen med storm, har opnået nye højder i sin fodboldkarriere i den engelske storklub Arsenal.

Med sine blot 16 år har Obi sat en imponerende rekord i klubbens U18-hold ved at score 21 mål i indeværende sæson, og sæsonen er endnu ikke forbi.

Den danske teenager har vist sig som en sand målmaskine, især i de seneste seks kampe, hvor han har nettet 17 gange.

Hans præstationer har ikke kun vakt opsigt blandt fans og følgere, men også blandt eksperter og kommentatorer, der nu opfordrer til, at han rykkes op på et højere niveau.

Chido Obi gjorde sig bemærket globalt tidligere på sæsonen, da han scorede 10 mål i en enkelt kamp mod Liverpool. Det fremgår, at Obis fysiske attributter, som højde og styrke, kombineret med hans hurtighed og tekniske færdigheder, gør ham ideel til de udfordringer, der venter på U21-niveau.

Journalisten Jeorge Bird, der er ekspert i Arsenals talentudvikling, mener, at Chido Obi har det, der skal til for at gøre en forskel på U21-holdet.

Bird påpeger også, at selvom Obi har haft brug for en tilpasningsperiode på U18-niveauet, vil han uden tvivl være klar til de nye udfordringer.

Chido Obi selv har udtrykt ønsket om at spille for U21-holdet i den nærmeste fremtid, og han håber at kunne være der i et par sæsoner før et skift til førsteholdet, fremfor at blive udlejet.