Kalvin Phillips er på lån i West Ham fra Manchester City.

Der var store forventninger til den defensive midtbanespiller, men han har slet ikke levet op til forventningerne i West Ham.

Hans præstationer både på træningsbanen og under kampe har været en stor skuffelse for holdets trænere. Phillips, der tidligere gjorde sig positivt bemærket hos Leeds United, har haft svært ved at finde fodfæste i Premier League efter sit skifte til Manchester City og senere til London-klubben.

Phillips’ situation er blevet så kritisk, at det har ført til spekulationer om hans fremtid i klubben.

Han har indtil videre deltaget i 10 kampe for West Ham, men hans præstationer har været præget af gentagne fejl, hvilket har medført stor frustration blandt trænerstaben. Rygterne siger, at trænerne har været chokeret over Phillips manglende form og evner til træning.

Det skriver Football Insider.

En mulig tilbagevenden til Leeds United ser nu ud til at kunne blive en realitet til sommer, hvilket vil kræve en betydelig økonomisk investering fra Leeds’ side.

Spekulationerne omkring hans tilbagevenden intensiveres, da han tidligere har haft stor succes under Leeds’ farver. Der er dog fortsat usikkerhed omkring, hvorvidt en aftale kan blive en realitet – og om Leeds vil binde sig an på den store investering der skal til for at få en fortabt søn hjem til klubben.

Phillips’ fremtid i West Ham synes uvis, og det er meldt ud, at han sandsynligvis ikke vil spille flere kampe for klubben i denne sæson.