Det var tæt på at ende med den helt store fadæse, da Manchester United i går tog imod Sheffield United på Old Trafford.

Der blev budt på både drama og vildrede i kampen, men det lykkedes for Manchester United at vende skuden og sikre en 4-2 sejr over Sheffield United.

Sejren kommer efter en række skuffende resultater, og det var med stor lettelse, at både spillere og fans kunne juble ved kampens afslutning.

Christian Eriksen gjorde comeback i startopstillingen for første gang i 100 dage og deltog aktivt i spillets udvikling, mens Rasmus Højlund igen fandt vej til netmaskerne, denne gang med sit ottende mål i Premier League-sæsonen.

Eriksens tilbagevenden og Højlunds fortsatte målform var blandt de få lyspunkter i en ellers broget første halvleg for De Røde Djævle.

Du kan se Højlunds mål her.

Kampens første store chance blev serveret af en fejl fra Uniteds unge argentiner, Alejandro Garnacho, som næsten kostede dyrt, da han mistede bolden til modstanderne.

Heldigvis for Manchester United gik Sheffield Uniteds forsøg langt over mål. Trods overtag i spil og chancer, var det gæsterne, der gik til pausen med en føring, takket være en fejlaflevering fra målmand Andre Onana, som Sheffield udnyttede til at score.

Harry Maguire udlignede før pausen på hovedstød.

Anden halvleg startede lige så dramatisk, med gæsterne der lynhurtigt bragte sig foran 2-1. Manchester United svarede hurtigt igen og fik udlignet ved et straffespark sikkert sparket ind af Bruno Fernandes. Kort efter fik Eriksen en pause, da han blev skiftet ud uden at have sat et afgørende præg på kampen.

Den afgørende vending kom, da Bruno Fernandes, kampens klart bedste spiller, tog sagen i egen hånd. Med et flot langskud udenfor feltet sørgede han for, at Manchester United kom foran 3-2. Og kort før tid sikrede Rasmus Højlund sejren med sin scoring til 4-2 efter forarbejde af Fernandes.

Sejren er et vigtigt skridt for Manchester United, der kæmper for at finde formen og stabilisere sig i ligaen. Denne kamp viste glimt af det potentiale, holdet besidder, men også de udfordringer, der skal overvindes, hvis de skal være med i toppen af Premier League.