Manchester United kom sent i gang med transfermarkedet sidste sommer, hvor de dog alligevel formåede at hente stortalentet Amad Diallo. Hertil fik man også skrevet under med Alex Telles, som dog har haft svært ved at spille sig på holdet, eftersom han holdes tilbage af en meget velspillende Luke Shaw.

LÆS OGSÅ: Markant lønnedgang for Messi: Lavere løn end flere Barca-spillere

Men han skulle såmænd nyde livet hos Manchester United.

Oktober 2020 blev startskuddet for hans tilværelse i Manchester United, som hentede ham til England fra FC Porto, hvor man sikrede hans signatur på en fireårig kontrakt.

Men til trods for, hvad folk havde forventet, så har han ikke haft den helt store rolle for Manchester-klubben, da han blot står noteret for at have spillet ni kampe i Premier League i hans første sæson, hvor altså Luke Shaw som bekendt sidder solidt på holdkortet.

Telles skulle dog ikke være på vej væk fra Old Trafford, da han nyder tilværelsen i klubben.

Det fortæller han til Uniteds hjemmeside.

“Det er en fornøjelse at være en del af Manchester United, hvor jeg er på vej ind i min anden sæson.”

“I den seneste var vi virkelig tæt på at vinde et trofæ, så vi går ind til den kommende sæson med et stort ønske om at vinde et, og jeg vil virkelig gerne vise min værdi for klubben,” udtaler Alex Telles.

LÆS OGSÅ: Markant lønnedgang for Messi: Lavere løn end flere Barca-spillere

Den 28-årige Alex Telles står noteret for 24 kampe fordelt i alle turneringer i Manchester United, hvor han tilmed har bidraget med fire assists.