Manchester Uniteds danske angriber, Rasmus Hojlund, har endelig brudt sin måltørke med en scoring i holdets seneste 4-2 sejr over Sheffield United.

Du kan se scoringen her.

Denne præstation har skabt optimisme hos manager Erik ten Hag, der er overbevist om, at den 21-årige Hojlund vil fortsætte med at udvikle sig og bidrage positivt til holdet.

Hojlund, der kom til Manchester United fra Atalanta sidste sommer for omkring 536 millioner kroner, har haft en udfordrende start i Premier League. Efter en lang periode uden mål og en nylig skade har Hojlund dog vist tegn på genopretning, hvilket blev markeret ved hans seneste præstation på Old Trafford.

Det skriver Forbes.

Den unge danskers mål var afgørende i kampen og blev set som et vigtigt skridt i retning af at genvinde hans selvtillid foran målet.

Ten Hag roste Højlund for hans evne til at komme tilbage på sporet, især efter en periode med skader, der midlertidigt havde hæmmet hans præstationer.

Denne kamp markerede også sæsonens første hjemmekamp, hvor Manchester United scorede fire mål i Premier League, hvilket hjalp dem til at forbedre deres måldifference fra minus et til plus et. Med denne sejr rykker United op på en sjetteplads i ligaen, hvor de fortsat har fem kampe tilbage at spille i denne sæson.