Manchester Uniteds tidligere midtbanespiller, Paul Scholes, har udtalt sig kritisk om Christian Eriksens rolle i klubben efter det svidende nederlag på 4-0 til Crystal Palace.

Paul Scholes har ellers tidligere talt meget varmt om danskeren. Nu mener han dog ikke længere, at Eriksen opfylder de krav, der skal til for at spille i en klub som Manchester United.

Scholes kritiserede også Casemiro for hans præstation i samme kamp og påpegede en generel mangel på fysisk tilstedeværelse i Uniteds midtbane.

“Når man tænker på en som Casemiro, så er det hårdt at kritisere ham. Sikke en spiller, han har været i årenes løb. Men det her var svært at se på. Han lå ned det meste af tiden. Det samme gælder Christian Eriksen. Fysikken på midtbanen er forsvundet,” sagde Paul Scholes efter kampen i Sky Sports-studiet. Og han fortsatte med at kritisere: “De burde virkelig ikke være i en klub af den her størrelse.”

Den tidligere stjernespiller understreger behovet for en mere slagkraftig og dynamisk midtbane for at kunne konkurrere på højeste niveau.